به گزارش خبرگزاری خبر معتبر از تهران، «انوشیروان محسنی بندپی» روز دوشنبه بیان داشت: تحریم های ظالمانه دشمنان و شرایط اقتصادی ناشی از کرونا، ضرورت حمایت از واحدهای اقتصادی و تولیدی را بیشتر کرده از اینرو دولت تسهیلاتی را به واحدهای تولیدی اختصاص داده است.
وی ادامه داد: در پی پیگیری های مجدانه از طریق تشکیل جلسه ها و نامه نگاری با دستگاههای مرتبط و ارسال پرونده درخواست به بانک ها شاهد رشد سریع پرداخت وام تسهیلات کرونا هستیم.
محسنی بندپی تصریح کرد: تا یک هفته قبل ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده بود که در طی این هفته با همکاری بانک ها این رقم به ۹۴۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
استاندار تهران گفت: تا امروز ۲۱ هزار و ۶۶۱ فقره پرونده درخواست وام کرونا به بانک ها ارسال شد و در نتیجه این روند ۱۳۹ هزار و ۸۱۲ نفر تثبیت اشتغال صورت گرفته است.
محسنی بندپی تاکید کرد: همه دستگاه های اجرایی و بانکها در مورد جذب حداکثری این تسهیلات اقدامات لازم را به عمل آورند تا زمینه فعالیت واحدهای تولیدی در شرایط موجود تسهیل شود.
- منبع خبر : خبرمعتبر
Thursday, 19 May , 2022